BUSINESS LAW

PeliFilip a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est” în cadrul Galei EuropaProperty Real Estate Awards care a avut loc joi seară, în Bucureşti.

Evenimentul, organizat de publicaţia internaţională EuropaProperty.com, recunoaşte anual cele mai notabile proiecte şi companiile cu cele mai bune rezultate în piaţa imobiliară din regiune.

Pelifilip, desemnată „Firma de avocatură a anului 2017” în piaţa imobiliară din Europa de Sud-Est
NEWS & PUBLICATIONS

07.04.2017
BUSINESS LAW

„Ediţia din acest an a evenimentului EuropaProperty SEE Real Estate Awards confirmă că asistăm la o perioadă prielnică pentru piaţa de real estate din regiune, cu o serie de oportunităţi care pot atrage investitori noi şi pot genera creşteri semnificative. În acest context, rolul consultanţilor juridici devine din ce în ce mai important, iar PeliFilip este una dintre casele de avocatură cu o practică puternică de real estate. Le mulţumesc clienţilor noştri pentru încrederea de a lucra împreună în cele mai mari proiecte din piaţă, precum şi întregii echipe PeliFilip pentru rezultatele care ne-au adus titlul de Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est”, a declarat Oana Bădărău, Partener PeliFilip.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reuneşte una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 13 avocaţi, dintre care 2 parteneri şi 5 avocaţi seniori. Echipa şi-a dobândit reputaţia prin participarea la cele mai importante tranzacţii de pe piaţa locală, în 2016 fiind implicată în peste 20 proiecte de real estate de top.

Gala şi Forumul EuropaProperty SEE Real Estate Awards, ajunse la cea de-a XII-a ediţie, reunesc anual cei mai activi jucători locali şi internaţionali care operează în regiune: dezvoltatori, investitori, arhitecţi, consultanţi imobiliari, bănci, firme de avocatură şi alţi profesionişti.

Pelifilip, desemnată „Firma de avocatură a anului 2017” în piaţa imobiliară din Europa de Sud-Est
NEWS & PUBLICATIONS

07.04.2017