BUSINESS LAW

PeliFilip îl asistă pe omul de afaceri Octavian Radu în preluarea firmelor de trimiteri poştale Postmaster şi Total Post.

În urma acestei tranzacţii care a fost finalizată miercuri, 19 aprilie, Octavian Radu a dobândit controlul asupra Postmaster SRL, fostă filială a Grupului Österreichische Post AG, respectiv asupra Total Post Mail Services SRL şi Total Post Services SRL, filiale ale Zoto Investments BV.

„Am văzut în fuzionarea celor două firme atât şansa de a reduce importante costuri redundante, cât şi un serviciu mai bun pentru clienţii noştri, prin creşterea frecvenţelor de livrări poştale. Nu în ultimul rând, profit pentru acţionari. Le mulţumim consultanţilor noştri de încredere, PeliFilip, pentru sprijinul acordat pe parcursul întregului proces pentru finalizarea cu succes a acestei tranzacţii”, a declarat Octavian Radu.

„Deşi contractul a fost semnat în toamna anului 2016, discuţiile cu Poşta Austriacă au început încă din prima parte a anului trecut. În această perioadă, au fost analizate condiţiile optime de preluare a firmelor Postmaster şi Total Post, în raport cu planurile de business ale clientului nostru. Astfel, credem că această tranzacţie va avea un impact pozitiv asupra pieţei de servicii poştale, în special prin creşterea competitivităţii segmentului de trimiteri poştale adresate şi suntem în continuare alături de Octavian Radu în dezvoltarea noii afaceri”, a declarat Ioan Dumitraşcu, Partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip implicată în acest proiect a fost coordonată de Ioan Dumitraşcu şi i-a inclus pe Monica Stătescu (Senior Associate), Sofia Lovin (Associate), precum şi pe Georgeta Gavriloiu (Senior Associate) şi Dragoş Iordache (Associate), pe aspecte legate de notificarea operaţiunii de concentrare economică la Consiliul Concurenţei.

Pelifilip il asista pe Octavian Radu in preluarea Postmaster si Total Post
NEWS & PUBLICATIONS

24.04.2017