BUSINESS LAW

Echipa PeliFilip a asistat RCS & RDS S.A., Digi Communications N.V. şi DIGI Ungaria cu privire la contractarea a trei facilităţi de credit pe termen mediu, în HUF, RON şi EUR, cu o valoare totală de 163 de milioane de euro, în echivalent, cu posibilitate de majorare până la 200 de milioane de euro. Împrumutul a fost acordat de un sindicat format din 9 bănci din România şi din străinătate.

“Digi Communications este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună şi de lungă durată. Astfel, decizia de a le fi parteneri în această finanţare a fost una naturală, atât prin prisma proiectelor pe care le derulăm împreună, cât şi prin prisma faptului că avem una dintre cele mai puternice practici de finanţări din România. Le mulţumim pe această cale pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip.

Una dintre facilităţi va fi utilizată de către Digi Ungaria pentru achiziţionarea unui pachet de acţiuni ce reprezintă 99,998396% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., al doilea mare operator de servicii de telecomunicaţii fixe şi internet fix din Ungaria pe segmentul clienţilor rezidenţiali şi al întreprinderilor mici. Celelalte două facilităţi au fost acordate RCS & RDS S.A. în scopuri generale corporative.

Echipa PeliFilip care a asistat în acest proiect a fost formată din: Alexandru Bîrsan (Partner), Alexandra Manciulea (Senior Associate) şi Andreea Bănică (Associate).

PeliFilip are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocaţi include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

PeliFilip a asistat Digi Communications N.V. la contractarea a trei facilităţi de credit în valoare de 163 milioane euro
NEWS & PUBLICATIONS

08.02.2018