BUSINESS LAW

PeliFilip a fost desemnată pentru a doua oară „Firma de avocatură a anului” în România în cadrul Galei Chambers Europe Awards, care a avut loc vineri seară, la Madrid. Prestigiosul premiu de excelenţă european din domeniul avocaturii i-a fost acordat echipei PeliFilip pentru rezultatele obţinute în 2017 pe piaţa din România.

„Suntem onoraţi să primim pentru a doua oară această distincţie din partea Chambers & Partners. Bucuria este dublată şi de faptul că anul acesta împlinim zece ani de activitate, iar acest premiu este o recunoaştere a performanţelor şi calităţii serviciilor pe care le-am oferit clienţilor noştri de-a lungul timpului. Am continuat să creştem strategic, să ne implicăm an de an în proiecte de top din fiecare arie de practică, să propunem soluţii creative pentru clienţii noştri şi să-i susţinem în nevoile lor de business, menţinând acelaşi nivel înalt de calitate a serviciilor pe care le oferim”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

PeliFilip a fost selectată de către Chambers Europe, în luna martie, pentru a cincea oară consecutiv pe lista scurtă de nominalizări pentru cea mai bună casă de avocatură din România, alături de alte patru firme de top din piaţa locală.

Chambers Europe reprezintă versiunea europeană a ghidului internaţional de prestigiu Chambers and Partners, care premiază în fiecare an casele de avocatură cu cele mai bune perfomanţe la nivel naţional şi regional.

Publicaţia Chambers and Partners realizează topurile celor mai bune case de avocatură şi ale celor mai buni avocaţi din peste 185 jurisdicţii din lume, pe baza cercetărilor realizate de propria echipă, care intervievează avocaţii şi clienţii, permiţând un grad ridicat de obiectivitate în evaluarea performanţelor caselor de avocatură. Premiile recunosc poziţia relevantă a caselor de avocatură în regiune şi reflectă realizările notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, creştere strategică impresionantă şi servicii excelente în relaţiile cu clienţii.

PeliFilip, desemnată „Firma de avocatură a anului” în România pentru a doua oară de către Chambers Europe
NEWS & PUBLICATIONS

21.04.2018