BUSINESS LAW

Societatea de avocatură PeliFilip anunţă următoarele promovări interne: Ioana Roman, Eliza Baias şi Mihnea Săraru sunt promovaţi în poziţia de partener, Raluca Puşcaş, Alexandra Manciulea şi Alexandru Goşa sunt promovaţi în poziţia de counsel, Mirabela Maria şi Ana Pantilică sunt promovate în poziţia de avocat senior.

“Ne apropiem de aniversarea noastră de zece ani, o ocazie frumoasă pentru a ne bucura de ceea ce am construit împreună şi a celebra realizările colegilor noştri. Promovările vin ca o recunoaştere a talentelor, meritelor şi a eforturilor profesionale deosebite manifestate în mod consecvent de colegii noştri, precum şi a încrederii pe care o avem în rolul şi contribuţiile semnificative pe care ei le vor avea în continuare la creşterea şi succesele PeliFilip. Sunt încantată de faptul că promovările aduc în prim plan colegi din toate cele 5 departamente ale noastre şi dovedesc distribuirea echilibrată a oportunităţilor de dezvoltare şi desăvârşire în cariera profesională în firma noastră”, declară Cristina Filip, Managing partner PeliFilip.

Ioana Roman, partener (Departamentul de Drept imobiliar şi proiecte)

“Am avut oportunitatea să cresc profesional alături de echipa PeliFilip, o comunitate unită, dinamică şi ambiţioasă formată din unii dintre cei mai buni avocaţi din România. Sunt mândră că, alături de colegii mei, am participat de-a lungul timpului la cele mai mari tranzacţii din România. M-au atras în special proiectele complexe care m-au provocat să găsesc soluţii inovatoare pentru clienţii noştri, stabilind astfel precedente în practica juridică. Promovarea în poziţia de partener este o onoare pentru mine şi am încredere că, împreună, vom continua să ne implicăm cu succes în proiecte complexe şi interesante şi să oferim servicii de înaltă calitate clienţilor noştri.”

Eliza Baias, partener (Departamentul de Drept societar, fuziuni şi achiziţii)

“Am acceptat onorată propunerea colegilor mei de a deveni partener în acest an aniversar, ca o încununare a parcursului meu în cadrul firmei. Mi-am început cariera în 2008 alături de avocaţii care au pus bazele PeliFilip, care mi-au fost mentori, coechipieri şi buni prieteni şi care au contribuit la dezvoltarea mea atât pe plan profesional cât şi personal. Alături de această echipă privesc cu entuziasm spre următoarele provocări profesionale care mă aşteaptă în această nouă calitate.”

Mihnea Săraru, partener (Departamentul de Rezolvare a disputelor)

“Mulţumesc partenerilor PeliFilip pentru încrederea şi susţinerea care mi-au fost acordate pe întregul parcurs al colaborării noastre de până acum, precum şi pentru invitaţia de a mă alătura lor, invitaţie pe care am acceptat-o cu entuziasm şi responsabilitate. Privesc această nouă etapă profesională prin ochii tânărului care, acum opt ani, aflat la începuturile carierei, s-a alăturat firmei în căutarea unui colectiv care să îi împărtăşească valorile şi consider că întâlnirea pe planul valorilor şi al orientării pentru atingerea performanţei a stat la baza dezvoltării mele profesionale în cadrul departamentului de rezolvare a disputelor al PeliFilip. Aceleaşi valori şi standarde mă vor ghida în continuare atât în relaţia cu colegii mei, cât şi cu clienţii care ne încredinţează mandate, al căror sprijin şi încredere m-au susţinut să ajung aici.”

Raluca Puşcaş, counsel (Departamentul Comercial)

“Sunt bucuroasă că fac parte dintr-o echipă de avocaţi profesionişti şi talentaţi, iar această nouă etapă profesională li se datorează în egală măsură şi lor.

Promovări în echipa PeliFilip
NEWS & PUBLICATIONS

24.05.2018
BUSINESS LAW

Activitatea noastră cere o determinare permanentă şi înţelegerea provocărilor cu care se confruntă clienţii, astfel încât să le propunem soluţii creative şi adaptate la un mediu de business într-o continuă evoluţie, inclusiv din perspectiva reglementărilor la nivel european. Specializarea mea diversificată, în domeniul serviciilor financiare, precum şi în arii complementare din zona comercială, într-o serie variată de industrii şi în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal îmi va oferi posibilitatea de a dezvolta servicii integrate pe care să le oferim clienţilor. Sunt încântată că pot să îmi dedic experienţa şi cunoştintele unor proiecte interesante în cadrul echipei PeliFilip cu care împărtăşesc aceleaşi valori de profesionalism şi performanţă.”

Alexandra Manciulea, counsel (Departamentul de Finanţări bancare şi pieţe de capital)

“Alături de echipa PeliFilip am scris pagini de istorie: de la primul transfer de business bancar din România în 2010, la prima finanţare bancară de 1 miliard de euro acordată vreodată în ţara noastră şi până la asistarea în achiziţii şi fuziuni care au schimbat topul trei al băncilor în România. Am evoluat împreună, până la recunoaşterea internaţională a PeliFilip în primul eşalon al firmelor de avocatură din România , iar în cazul meu, până la votul de încredere si noua responsabilitate pe care le primesc din partea firmei în noua poziţie de Counsel.”

Alexandru Goşa, counsel (Departamentul de Rezolvare a disputelor)

Avem o echipă extraordinară la toate nivelurile şi sunt mândru că, alături de colegii mei, am participat la unele dintre cele mai complexe litigii si arbitraje. Promovarea în poziţia de Counsel imprimă pentru mine un plus de responsabilitate pentru viitor şi am încredere că voi avea în continuare o contribuţie semificativă în asistarea clienţilor noştri, alături de echipa PeliFilip.”

Mirabela Maria, avocat senior (Departamentul de Drept imobiliar şi proiecte)

„Mă simt foarte recunoscătoare pentru mediul pe care l-am găsit în PeliFilip, pentru proiectele la care am avut acces şi oamenii alături de care am lucrat şi care au contribuit substanţial la dezvoltarea mea. Văd această promovare ca pe o recunoaştere reciprocă a unei potriviri profesionale.

Ana Pantilică, avocat senior (Departamentul de Rezolvare a disputelor )

“Primesc cu bucurie şi încredere noul rol care îmi este încredinţat în colectivul în care am avut inspiraţia să aleg, acum aproape 6 ani, să îmi încep drumul profesional.

Am învăţat, în parcursul meu la PeliFilip, cu ghidarea şi susţinerea colegilor, să gestionez proiecte pe cât de dificile, pe atât de frumoase, precum şi să răspund exigentelor clienţilor noştri si sa le protejez interesele si proiectele pe care le deruleaza intr-un mediu economic extrem de dinamic si competitiv.”

Anul aceasta, PeliFilip a fost desemnată pentru a doua oară „Firma de avocatură a anului” în România în cadrul Galei Chambers Europe Awards, care a avut loc în aprilie la Madrid. Prestigiosul premiu de excelenţă european din domeniul avocaturii i-a fost acordat echipei PeliFilip pentru rezultatele obţinute în 2017 pe piaţa din România.

Promovări în echipa PeliFilip
NEWS & PUBLICATIONS

24.05.2018