BUSINESS LAW

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari de pe piaţă, în vânzarea proiectului de birouri The Bridge către Dedeman.

"Se poate observa un trend crescător al pieţei imobiliare din România, susţinut de un număr tot mai mare de tranzacţii finalizate sau pe cale de a fi încheiate. Vânzarea proiectului de birouri The Bridge, cu siguranţă, va rămâne una dintre cele mai importante tranzacţii ale anului 2018. Le mulţumim celor de la Forte Partners pentru încrederea pe care ne-o oferă”, a declarat Oana Bădărau, Partner şi Head of Real Estate, PeliFilip.

Echipa de proiect PeliFilip a fost coordonată de partenerii Francisc Peli şi Oana Bădărău.

Proiectul de birouri The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, cuprinde trei faze şi va avea o suprafaţă de aproximativ 80.000 metri pătraţi.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reuneşte una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 14 avocaţi, dintre care 3 parteneri şi 5 avocaţi seniori. Echipa şi-a dobândit reputaţia prin participarea la cele mai importante tranzacţii de pe piaţa locală din ultimii ani.

PeliFilip a asistat Forte Partners în cea mai mare tranzacţie a anului din sectorul imobiliar
NEWS & PUBLICATIONS

12.09.2018